Tailàndia

El nostre pas per Tailàndia ha estat molt diferent a tot el que portem fins ara i per això ho recordarem sempre. Tailàndia ha estat el primer país on ens han vingut a veure els pares i tiets de l’Èlia i ja us podeu imaginar que una visita des de casa sempre s’agraeix. Aquesta visita també ha suposat canvis de plans en la ruta, però no per això ha sigut ni millor ni pitjor, sinó diferent! I des d’aquí els hi volem donar de nou les gràcies per aquests dies que hem passat junts. Moltes gràcies!

Tailàndia és una de les destiancions més habituals del sudest asiàtic. Té moltes coses bones: és relativament barata, hi ha llocs paisatgísticament impressionants, hi ha molta festa per tot arreu (ja sabeu que a nosaltres no és precisament el que més ens interessa), és fàcil comunicar-se en anglès,… en definitiva podem dir que tot està enfocadíssim al turisme i hi ha moltes possibilitats i facilitats de moviment.

La part negativa de tot això és que hi ha moltíssima gent a tot arreu i que els tailandesos ja ens tenen molt vistos. És un país totalment adaptat al turisme i això, de vegades, afecta negativament als viatgers perquè tothom intenta aprofitar-se’n. Menjar pel carrer és molt barat i també és possible trobar allotjament a molt bon preu, però cada cop que volgueu moure’us d’un lloc a un altre en bus o en qualsevol altre medi de transport, us clavaran una bona clatellada. Evidentment aquesta és la nostra opinió i el nostre criteri (normalment per comparació comparació amb altres països), així que és molt probable que molts dels viatgers que volgueu visitar Tailàndia i que intenteu seguir els nostres consells, no penseu el mateix.

En resum, Tailàndia és un altre país que val la pena visitar. Des de les seves ciutats tranquil·les del nord, passant pels llocs paradisíacs del sud (on es pot practicar submarinisme) i arribant a la seva estressant i calorosa capital. Ens ha agradat i probablement hi tornarem. Fins aviat!

 

El mapa de la nostra ruta per Tailàndia:


Mostra Ruta Tailàndia en un mapa més gran

Els posts de la nostra estada a Tailàndia:

Días 215-216: Ta-ta Myanmar, Sawasdee Tailandia

Dies 217-218: De passeig per Chiang Mai

Días 219-220: Un reencuentro muy esperado

Dia 221: Chiang Rai, una província plena de sorpreses

Día 222: Doi Inthanon National Park

Dies 223-224: Arribada a Phuket i excursió a la James Bond Island

Día 225: Buscando a DiCaprio en La Playa

Dia 226: Profunditzant a Bangkok

Día 227: Callejeando por Bangkok

Dia 228: Ayutthaya, antiga capital de Tailàndia

Día 229: Una despedida a lo grande

Dia 230: El darrer passeig per Bangkok

Días 231-234: Open Water en Koh Tao

Dia 235: Dia de relax a Koh Tao

Días 236-237: A por el Advanced OW

Dia 238: Acomiadament amb un fantàstic fun dive

Día 239: Ton Sai, el paraiso del escalador

Dies 240-241: Excursions i relax a Railay

Días 242-243: Un viaje interminable hasta Laos

 

Quant ens hem gastat?

La nostra estada a Tailàndia ha sigut de 28 dies i ens hem gastat un total de 880,74 euros per persona, dividits de la següent manera:

Transport  230,18 €
Allotjament  18,13 €
Alimentació  103,03 €
Activitats  490,00 €
Varis  39,40 €
TOTAL  880,74 €

Per veure el detall feu click en el següent enllaç.

 

Fotos:

Per poder veure un resum de les fotos del nostre pas per Tailàndia cliqueu en el següent link.