NOSALTRES

Joan
29 anys
Enginyer de Camins i Llicenciat en Física
M’agrada la física, l’esport (ciclisme) i fer puzzles (el meu darrer repte té 24.000 peces)
farrerab90@hotmail.com

 

Èlia
28 anys
Llicenciada en Ciències Empresarials
M’agrada planificar viatges, les manualitats (costura…) i les activitats d’aventura.
eliaforcen@hotmail.com

 

Des de fa poc més de 3 anys hem descobert la nostra passió per viatjar, descobrir noves cultures i conèixer a gent d’arreu del món. Els nostres darrers viatges (New York, Japó, Jordània, Noruega) ens van fer plantejar la idea de dur a terme una aventura que canviaria per complet les nostres vides. Cansats de les nostres feines i de la desesperant situació econòmica que envolta al país, deixem el treball, la família i els amics per fer la volta al món durant uns 18 mesos aproximadament.

Tot i que l’objectiu principal del viatge és gaudir al màxim de les experiències diàries que viurem, volem aprofitar per fer un estudi de camp enfocat a l’anàlisi de possibilitats empresarials als diferents països que visitem. D’aquesta manera, un cop haguem tornat a la realitat que deixem enrere, ens serà més fàcil decidir cap a on podem encaminar les nostres passes.

A mida que el viatge avanci i que la nostra experiència creixi, aquesta web es convertirà en una eina de treball indispensable per a nosaltres. A més a més serà el nexe d’unió més directe entre la gent que seguirà la nostra aventura i nosaltres mateixos.

Si necessiteu informació específica d’alguna cosa o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través de joanielia@gmail.com

El mapa seguent mostra els països que hem visitat. L’objectiu és poder-lo colorejar algun dia tot de color vermell.


Visited 40 states (17.7%)
Create your own visited map of The World